Livrare și plată produse

Taxa de transport este GRATUITĂ la valori peste 99 ron, pentru ORICE produs, ORIUNDE în România.

Produsele aflate in promoție/ofertă/preț redus, nu beneficiază de transport gratuit.

 

Termenele de livrare se referă la comenzile a căror modalitate de plată aleasă este online sau ramburs/numerar.

În funcție de modalitatea de plată aleasă (ramburs & card online), termenul de livrare se poate modifica.

Există situații speciale (sărbători, evenimente de shopping, greve, condiții meteo nefavorabile, etc) în care timpul de livrare declarat poate fi depășit. În aceste situații vei fi anunțat în prealabil despre întârziere și despre noul termen de livrare.

 

Pentru informații despre livrarea unui colet prin curier rapid te rugăm să verifici dacă ai primit de la noi prin e-mail/SMS, numărul de AWB și data acestuia. Dacă acestea au fost trimise înseamnă că livrarea a plecat de la noi.

 

În cazul stornării comenzilor sau Returului în 14 zile, costul de transport inițial nu se returnează.

Plata la livrare se poate face numai în numerar, în lei, la valoarea din documentele fiscale primite (factură și/sau bon fiscal).

Curierii cu care colaborăm NU îți pot solicita nici o altă sumă în afara celei din documentele aferente comenzii (facturi, chitanțe, bonuri fiscale sau AWB).

 

La recepționarea comenzilor achitate (ramburs & card online) este obligatoriu ca titularul comenzii să prezinte o formă de identificare:

– Pentru persoane fizice este necesară prezentarea actului de identitate;

– Pentru persoane juridice este necesară prezentarea actului de identitate și împuternicire sau ștampilă din partea firmei.

În cazul în care nu vei putea fi contactat la data și ora stabilite inițial pentru livrare, vom păstra bunurile comandate timp de 5 zile, interval în care vom încerca să te contactăm din nou pentru a definitiva livrarea. În cazul în care nici în acest interval de timp nu vei putea fi contactat, comanda va fi anulată.

Te rugăm să verifici ambalajul produselor primite prin curier rapid în momentul primirii, formulând eventualele reclamații în prezența curierului și înainte de a semna primirea bunurilor.

Ne rezervăm dreptul de a nu lua în considerare reclamațiile cantitative și calitative care nu țin de condițiile de garanție și care sunt efectuate ulterior primirii produselor și plecării curierilor.

În cazul în care ai nevoie de mai multe informații contactează-ne: 0766.380.880

Echipa noastră de operatori îți stă la dispoziție între orele 08:30 – 16:00 în fiecare zi de luni până vineri!

Pentru eventuale întrebări sau modificări la comandă, poți să ne contactezi prin:

E-mail: comenzi@supertouch.ro
GREEN IDEAS GROUP MTC S.R.L.